Početna     Kontakt
       


javascript

O NAMA
Hotel Palma, kategorisan sa četiri zvijezdice, nalazi se na samoj obali mora, u srcu Tivta, sa predivnim pogledom na Tivatski zaliv. Naš hotel u svojoj ponudi ima 113 moderno opremljene i komforne sobe od kojih je većina sa pogledom na more ( STANDARD, SUPERIOR, JUNIOR SUITE ). Pored smještaja, Palma obezbijeđuje i usluge banket i ketering servisa u nekoj od naših sala za sastanke i konferencije, koje su opremljene sa najsavremenijom tehničkom opremom. Takođe, hotel raspolaže restoranskom salom prijatnog ambijenta, pogodnom za organizaciju raznih svečanosti. Hotel nudi Spa centar usluge kako svojim gostima tako i posjetiocima.
O CRNOJ GORI
Crna Gora, biser Mediterana, po mnogo čemu posebna, smještena je na jugu Jadranskog mora. Nigdje nećete naći, na tako malom prostoru, toliko prirodnog bogatstva, ljepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih rijeka i predivnih planina, osim u Crnoj Gori. Ujutru se možete probuditi na prekrasnoj obali Jadranskog mora, ručati na Skadarskom jezeru, a uveče uživati šetajući planinama Crne Gore. Crna Gora je mjesto koje vas neće ostaviti ravnodušnim.
SADRŽAJI
U prizemlju hotela se nalaze: bife restoran i lobi bar, dok se na prvom spratu nalazi lounge bar. U ponudi hotela je i Spa centar u kojem čak i kratak boravak može imati izvaredan uticaj na tijelo i osjećaj zadovoljstva. U ponudi ima: hidromasažnu bazen, finsku saunu, parno kupatilo, sobu za opuštanje, tuševe (korpa tuš) i tri sobe za masažu. Nadomak spa centra nalazi se savremeno opremljena teretana. Gostima je na raspolaganju hotelska plaža opremljena sa kompletnim plažnim imobilijarom dužine 86 m koja se nalazi na samo 5m od hotela. Na prvom spratu hotela nalazi se savremeno opremljena konferencijska sala kapaciteta 50 mjesta idealna za organizovanje seminara i većih poslovnih sastanaka kao i manja sala za sastanke kapaciteta 10 mjesta. U prizemlju hotela je restoranska sala kapaciteta 200 mjesta pogodna za organizovanje raznih vrsta svečanosti.
WHERE WE ARE

Hotel PALMA, Šetalište Iva Vizina br. 8, Tivat | Tel.: +382 32 671 393 | Fax.: + 382 32 672 288 | e-mail: info@hotelpalma.me